Overweeg je voor het eerst een huis te kopen, maar kom je net niet in aanmerking voor voldoende hypotheek? De Starterslening zou wellicht de oplossing kunnen zijn. Deze lening vormt een aanvulling op je hypotheek en overbrugt het verschil tussen het maximale bedrag dat je kunt lenen en de daadwerkelijke prijs van het huis. Hierdoor krijg je wellicht de kans om toch jouw eerste woning te verwerven.

Een helpende hand

Voor nieuwkomers op de huizenmarkt is het momenteel een uitdagende periode. Huizenprijzen zijn hoog en het aanbod is beperkt. Zonder een vast dienstverband of met een studieschuld wordt het al snel lastig om een huis te kopen. Daarom bieden wij de Starterslening aan als een welkome ondersteuning. Dit dient enerzijds om het aantrekkelijker te maken om een eerste woning te kopen, en anderzijds om de woningmarkt toegankelijker te maken voor starters. Met succes, want veel mensen maken al gebruik van de Starterslening.

Aanvragen

Deze lening is beschikbaar voor zowel bestaande als nieuwbouwwoningen, met een maximale koopsom van € 280.000. Neem contact op met een van onze adviseurs om samen te bekijken wat dit voor jou kan betekenen of kijk hier voor meer info.