fbpx

BSB Hypotheken

Of je nu wilt verhuizen, verbouwen of droomt van je eerste eigen woning. De kans is groot dat je hiervoor geld wilt lenen. Wij vinden het belangrijk dat je hypotheek bij jouw situatie past. Doordat wij met meerdere onafhankelijke aanbieders werken kunnen we naast een scherpe rente en uitstekende hypotheekvoorwaarden, voor jouw maatwerk leveren. Ook als het gaat om verzekeringen kun je natuurlijk bij ons terecht.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Onze adviseurs geven antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is GRATIS………en de koffie ook.

ANDER HUIS KOPEN
EEN (EERSTE) HUIS KOPEN
HYPOTHEEK VOOR SENIOREN
VERANDERING IN PERSOONLIJKE SITUATIE
Benut de overwaarde van uw woning
HUIS VERBOUWEN

Een (eerste) huis kopen

Je wilt je een (eerste) huis kopen. Een leuk maar zeker ook spannend moment. Maar wat komt hier allemaal bij kijken? Waarschijnlijk heb je ook veel vragen, zoals hoeveel je kunt lenen? Of welke hypotheek het beste bij je past en waar je op moet letten. Is het nu wel het juiste moment om een huis te kopen? BSB Hypotheken wijst je graag de weg.

Hoeveel kan ik lenen?

Het is altijd verstandig om voordat je op zoek gaat naar je droomwoning te bekijken hoeveel je kunt lenen. Je maandlasten moeten natuurlijk wel ‘leefbaar’ zijn, zodat je ruimte houdt om leuke dingen te doen. Onze adviseur kan voor je uitrekenen hoeveel je precies kunt lenen.

Extra mogelijkheden als je je eerste huis gaat kopen.

·         Belastingvrije schenking eigen woning: als je een schenking krijgt en je gebruikt deze voor je eigen woning dan hoef je daar onder voorwaarden geen belasting over te betalen.

·         Familiehypotheek: bij een familiehypotheek is niet de bank maar een familielid de geldverstrekker.

·         Starterslening: dit is een aanvullende lening naast je hypotheek. Hiervoor moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

Plan een gesprek met een van onze adviseurs. Het eerste gesprek is GRATIS.

plan een gesprek

Hypotheek voor senioren

Ontvang je al WAO of bereik je binnen 10 jaar de AOW-leeftijd? Gelukkig zijn er sinds kort voor senioren meer mogelijkheden. Voorheen was het voor senioren moeilijker om een hypotheek afsluiten, zelfs als de nieuwe hypotheeklasten lager werden.

Vaak was verhuizen naar een andere woning daardoor lastig. 

Plan een gesprek met een van onze adviseurs. Het eerste gesprek is GRATIS.

plan een gesprek

Verandering persoonlijke situatie

Een hypotheek is van invloed op je hele financiële leven. In je leven kan er van alles veranderen, ook op persoonlijk vlak. Je gaat samenwonen of misschien wel trouwen. Denk ook aan eventuele gezinsuitbreiding of een nieuwe baan of zelfs je pensioen. Ook kan er iets vervelends gebeuren, wat invloed heeft op je financiële positie. Je raakt werkloos of arbeidsongeschikt, je gaat uit elkaar of iemand van jullie komt te overlijden. Heel belangrijk is het om bij het afsluiten van je hypotheek over deze onderwerpen na te denken.

Laat je adviseren

Een financieel adviseur van BSB Verzekeringen kijkt niet alleen naar je financiële situatie van nu, maar ook naar die van de toekomst.

plan een gesprek

Benut de overwaarde van uw woning

Als de waarde van je woning hoger is dan de hypotheek die je er op hebt, is er sprake van overwaarde. Deze overwaarde kun je op verschillende manieren gebruiken: bij de aankoop van een andere woning, de verbouwing van je huis, maar ook als extraatje.

Plan een gesprek met een van onze adviseurs. Het eerste gesprek is GRATIS.

plan een gesprek

Huis verbouwen

Je droomt van meer ruimte of comfort, maar je wilt niet verhuizen. Dan kan het verbouwen van je huis een optie zijn. Deze verbouwing kun je op verschillende manieren betalen.

·         Meefinancieren

         –  Hogere inschrijving: je kunt je hypotheek verhogen     tot het ingeschreven bedrag.

         – Tweede hypotheek: je sluit een extra hypotheek         voor het verbouwen van je huis.

·         Spaargeld

·         Consumptief krediet

·         Hypotheek oversluiten

NHG
Bekijk altijd of je in aanmerking komt voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). De rente hiervoor is vaak lager, waardoor je meer ruimte hebt voor een verbouwing.

Plan een gesprek met een van onze adviseurs. Het eerste gesprek is GRATIS.

plan een gesprek

Ander huis kopen

Het huis waar je in woont voldoet niet meer aan je woonwensen en je wilt verhuizen. Dan komen er toch weer veel vragen op je af. Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Wat mag mijn nieuwe huis kosten? Ga ik eerst een ander huis kopen of eerst mijn eigen huis verkopen? Hoe zit het met mijn huidige hypotheek? BSB Hypotheken helpt je graag om alles inzichtelijk te maken.


Inzicht in je financiële mogelijkheden

Voordat je je huis te koop zet of op zoek gaat naar een ander huis, is het verstandig om in kaart te brengen wat je mogelijkheden zijn. Neem je je hypotheek mee of sluit je een nieuwe lening af? Wat zijn de voor- en nadelen en wat betekent dit voor je maandlast? BSB Hypotheken helpt je om een overzicht te maken en alle vragen hieromtrent te beantwoorden. Op deze manier weet je vooraf welk budget je beschikbaar hebt voor de aankoop van een nieuwe woning.

Plan een gesprek met een van onze adviseurs. Het eerste gesprek is GRATIS.

plan een gesprek

Onze medewerkers hypotheken

Angelique
Goffin

Chris
Cremers
  

Gábor
Kovács

Ron
de Groot

Adviestraject

Jouw hypotheek in 4 stappen

Wil je een woning kopen of je huidige hypotheek oversluiten en ben je op zoek naar het beste hypotheekadvies? Lees hier dan hoe het volledige traject bij BSB hypotheken verloopt. De basis van ons adviestraject is het 1e persoonlijke gesprek; 

Tijdens dit eerste gratis gesprek leggen wij uit wie wij zijn en kom je te weten wat je mogelijkheden zijn. We bespreken jouw situatie en welke hypotheek het best bij je past. Wij zoeken de juiste geldverstrekker die aansluit bij jouw wensen, bereiden de aanvraag helemaal voor en je ontvangt een passend voorstel. Daarna mag je naar de notaris voor de sleutels van je huis.

Persoonlijk
gesprek

Hypotheekaanbod op maat 

De aanvraag bij de geldverstrekker

Je huis
gefinancierd

Een huis kopen of je eigen huis verkopen?

Of het nu gaat om aankoopmakelaardij of verkoopbemiddeling, de makelaars van Royworks hebben een uitstekende kennis van de lokale markt.  

Ze zijn je graag van dienst bij je huizenjacht en het uitvoeren van je verkoopplannen.  Ook voor het plaatsen van een gratis zoekopdracht en voor het actuele woningaanbod kijk je op www.royworks.nl

Actueel
woningaanbod

kijk hier

Actuele
bedrijfspanden

kijk hier

Duurzaamheidskorting op je hypotheekrente

Koop je een energiezuinige woning die voldoet aan de nieuwste duurzaamheidsnormen, of verduurzaam je je bestaande woning, en sluit je je hypotheek af? Dan kan dit beteken dat je korting krijgt op je hypotheekrente. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

Geld lenen om je huis te verduurzamen

Een duurzaam huis kan je veel opleveren. Een lagere energierekening, meer wooncomfort en je draagt bij aan een beter milieu. En er zijn meer momenten om te verduurzamen dan je denkt. Als je een huis koopt, bouwt of verbouwt. Maar ook als je je hypotheek aanpast. Ontdek de beste energiebesparende mogelijkheden voor jou en ontvang een persoonlijk advies.

Reviews

Is duidelijk en geeft eerlijk advies. Een echte aanrader.

Cees Vorstenbosch / Hypotheek   23-07-2021

Goed advies, duidelijke uitleg en sneller reactie. Dominique denkt mee en kijkt samen met je naar de wensen en mogelijkheden. Bij vragen worden deze duidelijk en snel beantwoord. Tevens voor de schadeverzekering goed geadviseerd en zeer tevreden met het pakket. Prima advieseur en goede service bij BSB verzekeringen

Kelly Koenstra / Hypotheek           13-07-2021

Bekijk HIER alle reviews

Zowel Angelique Groffin als ook Chris Cremers hebben mij geholpen bij het regelen van de hypotheek en zaken rondomde aankoop van mijn huis. Dankbaar voor hun duidelijke en heldere uitleg en vooral geduld en hun vriendelijke benadering bij al mijn vragen! Dank jullie wel

Els / Hypotheek
09-07-2021

Neem contact met ons op!

Wilt u een afspraak maken dan kunt u dit contactformulier invullen of onze BSB App downloaden en rechtstreeks een afspraak inplannen met onze adviseurs.

* verplicht veld

YASMINE

Bezoekadres
Markt 5
6161 GE GELEEN

Postadres
Postbus 322
6160 AH GELEEN

Kamer van Koophandel
BSB Verz / Assurantien 60012188

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag
8.30 – 12.30 uur | 13.00 – 17.00 uur

Vrijdag:
8.30 – 12.30 uur | 13.30 – 17.00 uur

Telefoonnummers:
Algemeen
046 – 4 230 231

Schade- en servicenummer
(buiten kantooruren)
088 – 46 44 000

E-mail adressen:
Algemeen
info@bsbverzekeringen.nl

Hypotheek afsluiten?

Bel direct met onze adviseurs!     
046 4 230 231
Maandag t/m vrijdag
van 08.30 tot 17.00 uur