fbpx
Schade melden
MIJN BSB

Onze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde, ervaren en gemotiveerde kandidaten die binnen de financiële wereld werkzaam willen zijn. Op het moment dat wij geen vacatures hebben, is het altijd mogelijk om een open sollicitatie (per mail) te sturen naar personeelszaken@bsbverzekeringen.nl met een motivatie en een CV.

Vacatures BSB Verzekeringen

Zakelijk Adviseur

Wie zijn wij?
BSB Verzekeringen is een begrip in verzekeringsland in de regio Zuid Limburg en adviseert particulieren en bedrijven op het gebied van financiële producten (verzekeringen, hypotheken en financiële planning). Met ons team zorgen wij voor een goed advies richting onze relaties. Vriendelijkheid en servicegerichtheid staan bij BSB hoog in het vaandel. Hiervoor hoeven wij geen moeite te doen, zo zijn wij gewoon. Het kantoor van BSB bevindt zich op de markt in hartje Geleen.

Als gevolg van onze groeistrategie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

Wat ga jij doen?
Denk jij dat je voor ons de ideale kandidaat bent en spreekt het onderstaande jou aan? Jij gaat als adviseur je bezighouden met het adviseren van zakelijke relaties op het gebied van schadeverzekeringen, verzuim en inkomen. Onze relaties staan centraal en daarom is snel kunnen schakelen van groot belang. Geen dag en geen opdracht is hetzelfde wat jouw baan als adviseur erg veelzijdig maakt. Het is afhankelijk van jouw ervaring en wensen waar jij je precies mee gaat bezighouden.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze functie.

Is dit jouw baan?
Laat hieronder jouw telefoonnummer en emailadres achter en wij bellen je meteen op voor een afspraak!

Klik hier voor alle vacatures binnen het aan ons gelieerde bedrijf BSB Volmachten. (standplaats Geleen)
klik hier
Klik hier voor alle vacatures binnen het aan ons gelieerde bedrijf Nedasco. (standplaats Amersfoort)
klik hier
schademelden
mijn BSB