fbpx
Schade melden
MIJN BSB

Onze vacatures

Wie zijn wij?

BSB Verzekeringen is een begrip in verzekeringsland in de regio Zuid Limburg en adviseert particulieren en bedrijven op het gebied van financiële producten (verzekeringen, hypotheken en financiële planning). Met ons team zorgen wij voor een goed advies richting onze relaties. Vriendelijkheid en servicegerichtheid staan bij BSB hoog in het vaandel. Hiervoor hoeven wij geen moeite te doen, zo zijn wij gewoon. Het kantoor van BSB bevindt zich op de markt in hartje Geleen.

Heb je interesse?  
Open solliciteren kan per e-mail naar recruitment@nedasco.nl, voorzien van je CV.

Vragen ? 
Neem dan direct contact op met Remco Schenkhuizen, BSB Volmachten via 046 4 230 231.

Onze vacatures

Als gevolg van onze groeistrategie zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s! Bekijk onze vacatures hieronder:

Geen vacatures, maar…

Ben jij de adviseur die wij niet kunnen laten lopen? Laat ons dan weten waarom jij denkt dat je een geweldige aanvulling op ons team zou zijn? Bij BSB staan we altijd open voor getalenteerde mensen die onze passie delen en ons team naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Stuur ons gerust een open sollicitatie en vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Wie weet leidt dit tot een fantastische samenwerking!

Vacature Schadebehandelaar

BSB Verzekeringen is een begrip in verzekeringsland in de regio Zuid Limburg en adviseert particulieren en bedrijven op het gebied van financiële producten (verzekeringen, hypotheken en financiële planning). Vriendelijkheid en servicegerichtheid staan bij BSB hoog in het vaandel. Hiervoor hoeven wij geen moeite te doen, zo zijn wij gewoon. Samen met het gelieerde BSB Volmachten maken wij deel uit van de Nedasco groep. BSB Volmachten is hét volmachtbedrijf in de regio Zuid Limburg en verzorgt de backoffice voor een groot aantal onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Met ons kantoor op de markt in hartje Geleen stralen we vriendelijkheid en service uit.

meer over deze vacature
Vragen? Bel Remco
solliciteer direct

Adviseur Schade Bedrijven Buitendienst

In deze functie ga jij je bezighouden met het adviseren van zakelijke relaties op het gebied van schadeverzekeringen, verzuim en inkomen. Onze relaties staan centraal en daarom is snel kunnen schakelen van groot belang. Binnen deze veelzijdige en afwisselende functie is geen dag hetzelfde.

meer over deze vacature
Vragen? Bel Remco
solliciteer direct

Adviseur Schade Bedrijven Binnendienst

Als adviseur hou jij je bezig met het beheren van schadeverzekeringen van particuliere relaties. Je adviseert relaties en maakt offertes voor zowel nieuwe als bestaande relaties. Dit advies geef je telefonisch, via de mail maar ook persoonlijk op ons kantoor. Je bent verantwoordelijk voor het advies en het volledige dossier. Binnen deze functie kun jij snel schakelen en deel jij graag jouw kennis.

meer over deze vacature
Vragen? Bel Remco
solliciteer direct
Klik hier voor alle vacatures binnen het aan ons gelieerde bedrijf BSB Volmachten. (standplaats Geleen)
klik hier
Klik hier voor alle vacatures binnen het aan ons gelieerde bedrijf Nedasco. (standplaats Amersfoort)
klik hier
schademelden
mijn BSB