fbpx
Schade melden
MIJN BSB

Onze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde, ervaren en gemotiveerde kandidaten die binnen de financiële wereld werkzaam willen zijn. Op het moment dat wij geen vacatures hebben, is het altijd mogelijk om een open sollicitatie (per mail) te sturen naar personeelszaken@bsbverzekeringen.nl met een motivatie en een CV.

Vacatures BSB Verzekeringen

Adviseur Zakelijk BSB Verzekeringen (Fulltime)

BSB Verzekeringen is actief in de regio Zuid Limburg en adviseert particulieren en bedrijven op het gebied van financiële producten (onder meer schadeverzekeringen en hypotheken). Met ons team zorgen wij voor een goed advies richting onze relaties. Vriendelijkheid en servicegerichtheid staan bij BSB hoog in het vaandel. Als gevolg van onze groeistrategie zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een adviseur zakelijk met meerdere jaren relevante werkervaring. 

Denk je dat jij voor ons de ideale kandidaat bent en spreekt het onderstaande jou aan? 

Jij gaat je onder meer bezighouden met het adviseren van zakelijke relaties op het gebied van schadeverzekeringen, verzuim en inkomen. Je bent verantwoordelijk voor het volledige (advies)dossier dat aan de wet- en regelgeving moet voldoen. Onze relaties staan centraal en daarom is snel kunnen “schakelen” heel belangrijk. 

Wat verwachten wij? 

Je dient te beschikken over minimaal een HBO werk- en denkniveau. Daarbij zijn de diploma’s Wft Basis, Wft Schade Zakelijk, Wft Schade Particulier en Wft Inkomen minimaal vereist. Kennis van automatisering (onder meer ANVA, Office-programma’s en rekentools van verzekeraars) is ook heel belangrijk. 

De eigenschappen die jij hebt, zijn: secuur, commercieel ingesteld, oplossings- en klantgericht. Jouw collega’s willen graag samenwerken met een teamplayer met een collegiale houding die ook zelfstandig kan werken. 

Wij verwachten dat jij direct inzetbaar bent en daarom is relevante werkervaring van minimaal 3 jaar in een soortgelijke functie een “must”. 

Wat bieden wij? 

BSB Verzekeringen biedt jou een prettige werkomgeving binnen een dynamisch bedrijf, waarbij er sprake is van een informele sfeer. Jij krijgt een uitdagende functie waarbij er vrijheid is om jezelf te ontwikkelen. BSB Verzekeringen biedt marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Heb jij nog vragen over de functie of over ons bedrijf, dan kun je contact opnemen met Eric Bisschops of Ron Bakkers (046- 4230231) of een mail sturen naar personeelszaken@bsbverzekeringen.nl. 

Ben jij geïnteresseerd in deze functie dan kun je jouw motivatiebrief /mail met curriculum vitae sturen/mailen naar: 

BSB Verzekeringen
T.a.v. Personeelszaken
Postbus 322
6160 AH Geleen
046 – 4230231 

personeelszaken@bsbverzekeringen.nl 

Vacatures BSB Volmachten

Acceptant Zakelijk Schadeverzekeringen BSB Volmachten (Minimaal 32 uur)

BSB Volmachten is actief in de regio Zuid Limburg en verzorgt de backoffice voor een groot aantal onafhankelijke intermediairs, inclusief het eigen intermediairbedrijf, BSB Verzekeringen. Vriendelijkheid en servicegerichtheid staan bij BSB hoog in het vaandel. In verband met onze groeistrategie op zakelijk gebied zijn wij op dit moment op zoek naar een acceptant met meerdere jaren relevante ervaring op een volmachtkantoor. 

Denk je dat jij voor ons de ideale kandidaat bent en spreekt het onderstaande jou aan? 

Jij dient je vooral bezig te houden met het accepteren en administreren van schadeverzekeringen. Wij werken niet met een zogenaamde “mid-office”, waardoor je vanaf het moment dat de aanvraag binnenkomt, verantwoordelijk bent voor het hele traject tot aan de polis afgifte. Daarnaast zijn er deeltaken zoals bijvoorbeeld prolongatiewerkzaamheden en het offreren van (complexe) risico’s. Er wordt gewerkt in een team dat gezamenlijk de doelstellingen bepaalt en volgt. Er is veel (telefonisch) contact met de aangesloten intermediairs en verzekeraars. 

Wat verwachten wij? 

Je dient te beschikken over minimaal een HBO werk- en denkniveau. Daarbij zijn de diploma’s Wft Basis, Wft Schade Particulier, Wft Zakelijk minimaal vereist. Kennis van automatisering (onder meer ANVA, Office-programma’s en berekeningstools schadeverzekeringen) is ook heel belangrijk. 

De eigenschappen die jij hebt, zijn: secuur, commercieel ingesteld, oplossings- en klantgericht. Verder kun jij projectmatig denken en werken. 

Wij verwachten dat jij direct inzetbaar bent en daarom is relevante werkervaring van minimaal 3 jaar in een soortgelijke functie een “must”. 

Wat bieden wij? 

BSB Volmachten biedt jou een prettige werkomgeving binnen een dynamisch bedrijf, waarbij er sprake is van een informele sfeer. Jij krijgt een uitdagende functie waarbij er vrijheid is om jezelf te ontwikkelen. Uiteraard biedt BSB Volmachten marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Heb jij nog vragen over de functie of over ons bedrijf dan kun je contact opnemen met Remco Schenkhuizen of Dave Damoiseaux (046- 4230231) of een mail sturen naar personeelszaken@bsbvolmachten.nl

Bij jij geïnteresseerd in deze functie dan kun je jouw motivatiebrief /mail met curriculum vitae sturen/mailen naar: 

BSB Volmachten T.a.v. Personeelszaken Postbus 322 6160 AH Geleen 046 – 4230231 personeelszaken@bsbvolmachten.nl 

Senior Developer

Senior Developer BSB Volmachten verzorgt de backoffice voor een groot aantal onafhankelijke intermediairs, inclusief het eigen intermediairbedrijf, BSB Verzekeringen. Beide bedrijven zijn dochters van Nedasco en werken samen binnen één groep.

Vriendelijkheid en servicegerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Op dit moment zijn wij op zoek naar een Senior Developer voor de groep. De functie heeft als standplaats Geleen waarbij je deel uitmaakt van een team met collega’s van zowel BSB als Nedasco in Amersfoort. Voor de volledige informatie over deze functie verwijzen wij jou naar: https://www.nedasco.nl/vacatures/senior-developer/

Denk jij dat jij voor ons de ideale kandidaat bent en spreekt de vacature jou aan? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht met jouw curriculum vitae. Heb jij nog vragen dan kun je contact opnemen met Remco Schenkhuizen van BSB (046- 4230231)/personeelszaken@bsbvolmachten.nl of rechtstreeks met Nedasco.
De contactgegevens van Nedasco zijn terug te vinden via de link van de vacature. Graag in dat geval erbij vermelden dat jouw voorkeur uitgaat naar een werkplek in Geleen.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie dan kun je jouw motivatiebrief /mail met curriculum vitae sturen/mailen naar:

BSB Volmachten
T.a.v. Personeelszaken
Postbus 322
6160 AH Geleen
046 4 230 231
personeelszaken@bsbvolmachten.nl

schademelden
mijn BSB