fbpx
Schade melden
MIJN BSB

Onze samenwerkingen

Administratiekantoor Nelissen //  Thorn

BSB Verzekeringen werkt nauw samen met Administratiekantoor Nelissen in Thorn. Dit administratiekantoor richt zich op het verzorgen van administraties, salarisadministraties en belastingzaken voor bedrijven en voor particulieren. Hun klanten bevinden zich voornamelijk in de regio Midden-Limburg.

Het voeren van een bedrijfsadministratie kan vaak op een eenvoudige manier en moet niet ingewikkelder gemaakt worden dan nodig is.

Rekening houdende met de administratieve (vaak fiscale) verplichtingen, kan er gekeken worden welke handelingen verricht moeten worden. Afhankelijk van welke werkzaamheden verricht moeten worden, kan er een flinke besparing op de accountantskosten ontstaan.

Van den Boorn Financieel Advies // Bunde

BSB Verzekeringen werkt nauw samen met Van den Boorn Financieel Advies BV  in Bunde. Dit is een volledig onafhankelijk adviesbureau voor zowel particulieren als ondernemers. Het kantoor staat uitstekend aangeschreven vanwege de brede specialisatie in Financiële Planning en Hypotheekadvies. Door samenwerking met een landelijke inkoopcombinatie staat men garant voor de laagste rente in combinatie met uitstekende voorwaarden. Het streven blijft altijd om u van een gedegen en volledig onafhankelijk advies te voorzien. Het optimale resultaat voor u behalen staat daarbij voorop!

schademelden
mijn BSB