fbpx
Schade melden
MIJN BSB

Motor verzekeringen

Waarom een motorverzekering?  Omdat het verplicht is. Iedere motorbezitter moet minimaal het wettelijk aansprakelijkheidsrisico verzekeren, zodat de schade van de tegenpartij gedekt is. Met een uitgebreidere verzekering verklein je het financiële risico bij schade aan je eigen motor.   Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs in uw regio. 

Welke motorverzekeringen bestaan er

WA


Hiermee ben je verzekerd voor schade die je met je motor bij anderen veroorzaakt. Schade aan je eigen motor wordt niet vergoed.

WA+beperkt Casco


Hiermee ben je verzekerd voor schade die je met je motor bij anderen veroorzaakt, maar ook verschillende schades aan je eigen motor, zoals brandschade, ruitschade, diefstal en storm. Schade aan je eigen motor die door eigen schuld is ontstaan, valt niet onder de dekking.

Allrisk


Hiermee ben je verzekerd voor vrijwel alle motorschades. Er zijn enkele schadeoorzaken die niet verzekerd zijn. Denk hierbij aan schade door vorst, diefstal na onzorgvuldigheid en wanneer de motor niet aan de juiste beveiligingseisen voldoet. 

Ongevallen verzekering opzittende

Als een opzittende van jouw motor ten gevolge van een ongeval blijvend letsel oploopt of overlijdt, vergoedt deze verzekering een financiële schade. Dat geldt zowel voor de bestuurder als voor de passagier.

Bromfiets verzekeringen

Omdat het verplicht is. Iedere bromfietsbezitter moet minimaal het wettelijk aansprakelijkheidsrisico verzekeren, zodat de schade van de tegenpartij gedekt is. Met een uitgebreidere verzekering verklein je het financiële risico bij schade aan je eigen bromfiets. Dit geldt voor bromfietsen, scooters en snorfietsen.      

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs in uw regio. 

Welke bromfietsenverzekeringen bestaan er

WA


Hiermee ben je verzekerd voor schade die je met je motor bij anderen veroorzaakt. Schade aan je eigen bromfiets wordt niet vergoed.

WA+diefstal


Hiermee ben je verzekerd voor schade die je met je bromfiets bij anderen veroorzaakt, maar ook  voor diefstal.

Allrisk


Hiermee ben je verzekerd voor vrijwel alle schades aan je eigen bromfiets. Er zijn enkele schadeoorzaken die niet verzekerd zijn. Denk hierbij aan schade door vorst, diefstal na onzorgvuldigheid en wanneer de bromfiets niet aan de juiste beveiligingseisen voldoet. 

Motor of bromfiets verzekering afsluiten?
Bel direct met onze adviseurs!

Bel 046 – 4 230 231

Maandag t/m Vrijdag van 08:30 – 17:00 uur

Stuur ons een bericht
schademelden
mijn BSB