fbpx
Schade melden
MIJN BSB

De overvoer van de Mandaat portefeuille naar Nedasco is voltooid en wij zijn verheugd over het grote aantal nieuwe aanvragen voor ziekengeldpolissen tijdens de oversluitperiode. Aan de ziekengeldpolissen bij Nedasco is automatisch de dienstverlening van Be Suitable en de inlog voor XpertSuite gekoppeld. Daarnaast kan er ook nog gekozen worden voor de arbodienstverlening van ArboNext.

Omdat dit voor velen van jullie nieuwe diensten zijn, heb ik Marc Houtman, Manager bij Be Suitable en ArboNext, bereid gevonden een presentatie te verzorgen om de werkwijze en mogelijkheden van deze diensten verder toe te lichten.
Ook zal er nog een korte demonstratie van het nieuwe Inkomendashboard gegeven worden.

Wij hebben ervoor gekozen om deze presentatie fysiek te gaan verzorgen en wel op woensdag 20 en donderdag 21 april 2022 in ons kantoor te Geleen. Om de groepen niet te groot te maken, is ervoor gekozen om een ochtend- en een middagsessie te organiseren. Wil jij deelnemen, meld je dan snel hieronder aan en geef meteen door welke sessie jouw voorkeur heeft (liefst meerdere opties doorgeven).

Locatie:
BSB Geleen
Markt 5
6161 GE Geleen

Ik meld me aan voor de presentatie Be Suitable en Arbonext

schademelden
mijn BSB