fbpx
Schade melden
MIJN BSB

Fijne schadeafwikkeling door een geweldig team, met oog voor de relatie!

Arjen En Joyce Troisfontaine

Auto verzekeringen

Waarom een autoverzekering? Omdat het verplicht is. Iedere autobezitter moet minimaal het wettelijk aansprakelijkheidsrisico verzekeren, zodat de schade van de tegenpartij gedekt is. Met een uitgebreidere verzekering verklein je het financiële risico bij schade aan je eigen auto. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs in uw regio. 

Welke autoverzekeringen bestaan er

WA


Wettelijk aansprakelijk; Hiermee ben je verzekerd voor schade die je met je auto bij anderen veroorzaakt. Schade aan je eigen auto wordt niet vergoed. Wij adviseren ten aller tijde minimaal voor een WA+ beperkt casco te kiezen. 

WA+beperkt Casco


Hiermee ben je verzekerd voor schade die je met je auto bij anderen veroorzaakt, maar ook verschillende schades aan je eigen auto, zoals brandschade, ruitschade, diefstal en storm. Schade aan je eigen auto die door eigen schuld is ontstaan, valt niet onder de dekking.

Allrisk


Hiermee ben je verzekerd voor vrijwel alle autoschades. Er zijn enkele schadeoorzaken die niet verzekerd zijn. Denk hierbij aan schade door vorst, diefstal na onzorgvuldigheid en wanneer de auto niet aan de juiste beveiligingseisen voldoet.

Inzittenden


Als een inzittende van jouw auto ten gevolge van een ongeval blijvend letsel oploopt of overlijdt, vergoedt deze verzekering een financiële schade. Dat geldt zowel voor de bestuurder als voor de passagiers.

Aanhanger

Met een aanhangwagenverzekering hoef je het financiële risico bij schade of diefstal aan je aanhangwagen niet zelf te dragen. Een aanhangwagen kan ook een boottrailer, paardentrailer of bagagewagen zijn.

Autoverzekering afsluiten?
Bel direct met onze adviseurs!

Bel 046 – 4 230 231

Maandag t/m Vrijdag van 08:30 – 17:00 uur

Stuur ons een bericht
schademelden
mijn BSB