fbpx
Schade melden
MIJN BSB

Fijne schadeafwikkeling door een geweldig team, met oog voor de klant!

Arjen En Joyce Troisfontaine

Aansprakelijkheid en rechtsbijstand

welke aansprakelijkheid en rechtsbijstandverzekeringen bestaan er

Bedrijfs-
aansprakelijkheid


Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) ben je verzekerd voor (letsel-)schade aan anderen of aan spullen van anderen, die wordt veroorzaakt door jou, je medewerkers of jouw producten. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht, maar de bedragen voor schade worden ieder jaar hoger en juridische hulp wordt steeds duurder. Daarom kiezen veel zzp’ers en mkb’ers ervoor om een bedrijfsaansprakelijkheids-
verzekering af te sluiten.

Goed-
werkgeverschap


Bij het begrip goed werkgeverschap denken veel ondernemers aan verantwoordelijkheid, zorgplicht en aansprakelijkheid. De begrippen werkgeversaansprakelijkheid en goed werkgeverschap en de interpretatie daarvan worden nog al eens door elkaar gebruikt (en dus door elkaar gehaald). Wat is juist en wat betekent dit voor u als werkgever?

Beroeps-
aansprakelijkheid


Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor de schade door mogelijke beroepsfouten die je veroorzaakt bij een opdrachtgever. Niet elk beroep brengt dezelfde risico’s met zich mee. Daarom is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering aangepast op jouw beroep.

Bestuurders-
aansprakelijkheid


Met een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor de schade door een bestuurlijke fout die u of een medebestuurder veroorzaakt, ook privé. Deze verzekering sluit je af als aanvulling op je bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

CAR

Met een Construction Allrisk verzekering (CAR) ben je verzekerd voor schade die je als (hoofd)aannemer, constructeur, opdrachtgever of architect veroorzaakt tijdens de bouw of verbouwing van een pand, en voor schade aan het bouwwerk en hulpmaterialen.


Rechtsbijstand


Met een zakelijke rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd voor juridische hulp bij zakelijke conflicten. Als ondernemer kun je te maken krijgen met een juridisch conflict. Het is een prettig idee dat je een specialist kunt inschakelen op momenten dat het nodig is.

Aansprakelijkheid / rechtsbijstandverzekering afsluiten?
Bel direct met onze adviseurs!

Bel 046 – 423 02 31

Maandag t/m Vrijdag van 08:30 – 17:00 uur

Stuur ons een bericht
schademelden
mijn BSB