BSB bestaat al meer dan 30 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de Limburgse financiële wereld. Vanuit onze verduurzaamde locatie op de markt in Geleen zorgen wij voor sterke verbindingen met en tussen onze relaties in de regio. Ons doel is om de beste financieel dienstverlener in de regio te zijn en te blijven, ondersteund door onze langdurige ervaring en toewijding aan kwaliteit.

Onze relaties adviseren wij op een persoonlijke en betrokken manier, waarbij wij zoeken naar de best passende maatwerkoplossing. Graag ontvangen wij ze op ons mooie kantoor in Geleen of op onze locaties in Bunde en Thorn. In situaties waarbij complexe en uitgebreide adviezen nodig zijn, gaan onze adviseurs graag
naar onze relaties toe. Maatschappelijke betrokkenheid staat hoog in ons vaandel en daarom ondersteunen wij veel activiteiten, initiatieven en verenigingen in de regio. Door ons in te zetten voor de gemeenschap, streven we ernaar om een positieve impact te hebben en ons netwerk te verbreden. Ons grote netwerk wordt ingezet als daar bij onze relaties behoefte aan is. Wij gaan dus verder dan alleen het bieden van een verzekeringsoplossing.

Ons team
Bijzonder trots zijn wij op ons team, dat wordt gevormd door gepassioneerde professionals die zich inzetten voor het belang van onze relaties. Het is belangrijk dat onze collega’s zich prettig voelen op hun werkplek. Binnen BSB wordt in verschillende teams gewerkt om een optimale klantbediening te creëren, met als principe plezier in ons werk! Het totale BSB-team bestaat inmiddels uit 60 medewerkers, verdeeld over twee bedrijfsonderdelen.

Om onze teams te versterken zijn wij altijd op zoek naar proactieve nieuwe collega’s die onze kernwaarden kwaliteit en passie delen.

BSB Volmachten en BSB Verzekeringen

In 2020 is BSB Volmachten, het bedrijfsonderdeel dat onafhankelijke assurantieadviseurs faciliteert en ondersteunt, verkocht aan Nedasco. Door schaalvergroting en het centraliseren van bepaalde (IT-) werkzaamheden is er een goede basis gelegd voor de toekomst om onafhankelijke assurantieadviseurs nog beter van dienst te zijn. Als adviesbedrijf BSB Verzekeringen, waar Eric Bisschops, Ron Bakkers en Remco Schenkhuizen nog aandeelhouder zijn, blijven we onze particuliere en zakelijke relaties adviseren op diverse gebieden, waaronder schadeverzekeringen, hypotheken en financieringen.

Daarnaast staan wij altijd open voor samenwerkingen en sparren wij graag met ondernemers uit ons netwerk om samen sterker te worden.

Bent u nog geen relatie van ons? Dan maken wij graag kennis met u. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze collega’s en laat
u positief verrassen door onze persoonlijke aanpak en manier van werken!

Bron: De Limburger 20 april 2024